Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
SecuMax  brievenbus-beveiliging Deurbeslag plus ecru/creme 3010.016.01 SecuMax  brievenbus-beveiliging Deurbeslag plus ecru/creme 3010.016.01

SecuMax brievenbus-beveiliging Deurbeslag plus ecru/creme 3010.016.01

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Secu| Barcode: 8714199503984

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Quofi
Quofi
Nu besteld, dinsdag in huis € 56.91 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

SecuMax brievenbusbeveiliger Plus; 3010. 016. 01. Voorkomt manipulatie van de knopcilinder via de brievenbus. Het huidige nieuwbouwbesluit schrijft voor dat minimaal één deur een zogenaamde vluchtdeur moet zijn (bij brand/paniek van binnen uit zonder sleutel te openen). Daarom wordt er meestal gebruik gemaakt van een europrofiel cilinder die voorzien is van een bedieningsknop. Ook bij toegangsdeuren van 55 plus- en zorgwoningen worden knopcilinders steeds vaker toegepast. Als de deur is voorzien van een brievenklep opening bestaat de mogelijkheid om de knopcilinder/oplegslot te manipuleren. Past in combinatie met de meest gangbare tochtborstels. Verborgen bevestiging, getest door het onafhankelijke SKG. Uit te breiden met postopvangzak. Standaard kleur: RAL9001 (crème). Verpakt per stuk.

Eigenschappen

Type brievenbusonderdeel Anti hengelplaat
Kleur creme
Product breedte 24 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews