Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage. relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage.

relaxdays Brievenbus zwart met krantenrol - Vak voor de krant - muur / wandmontage.

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Relaxdays| Barcode: 4052025185169

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Sanders
Sanders Design
Uiterlijk 23 juni in huis € 33.95 Bekijk »
relaxday
relaxdays
Uiterlijk 25 juni in huis € 49.90 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Met deze handige en stijlvolle brievenbus met krantenrol blijft uw post droog en beschermd. In de krantenrol aan de onderkant kunnen kranten bezorgd worden, zonder dat deze kreukelen en zo blijft het grote vak geheel beschikbaar voor andere post. De brievenbus heeft een afmeting van ca. 38 x 41,5 x 12 cm (BxHxD) en is gemaakt van sterk ijzer. Door de grootte van de inworp kunnen ook A4-formaat enveloppen en kleine pakketten in de brievenbus. Door de ronde afsluitklep wordt post beschermd tegen slecht weer en regen. U ontvangt een mooie brievenbus met krantenrol, incl. bevestigingsmateriaal (4 pluggen en schroeven) en 2 sleutels. Er zitten al boorgaten in de achterkant, zodat de brievenbus makkelijk aan de muur te monteren is.

Eigenschappen

Stijl Modern
Materiaal Metaal
Afmetingen 12 x 38 x 41 cm (lxbxh)
Gewicht 2,5 kg
Kleur Zwart
Type brievenbus Wandbrievenbus

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews