Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - vintage look- 31.5 x 9.5 x 45 cm - groen Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - vintage look- 31.5 x 9.5 x 45 cm - groen Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - vintage look- 31.5 x 9.5 x 45 cm - groen

Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - vintage look- 31.5 x 9.5 x 45 cm - groen

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: MadDeco| Barcode: 8719831570010

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Mooie brievenbus van gecoat aluminium / gietijzer. De kleur is glanzend groen en is perfect geschikt voor bij een landelijke woning waar bijv deze groene kleur ook terugkomt in de lantaarns of postlampen. Deze klassieke donkergroene kleur staat overigens bij elke soort tuin en is dan ook de meest favoriete kleur van de drie (de overige zijn glanzend wit en mat bruin).. Deze wandbrievenbussen zijn gemakkelijk te monteren aan uw muur of schutting.

Afmetingen;
Deze brievenbus heeft de volgende maten:
* 31.5 centimeter lang
* 9.5 centimeter breed
* 45 centimeter hoog.
Hij is hierdoor zeer geschikt voor huizen waar men regelmatig grotere enveloppen (van A4 formaat) ontvangt. De kleinere brievenbussen zijn hiervoor vaak minder geschikt en (belangrijke) post wordt dan vaak dubbel gevouwen.

Materiaal;
Gebruikt materiaal is aluminium / gecoat gietijzer. Omdat de poedercoating zich voornamelijk op de voorkant, zijkant, bovenkant en onderkant richt komt het sporadisch voor dat de achterkant (die tegen de muur zit) bij de witte en groene (glanzende) uitvoering vlekjes laat zien. Dat is onderdeel van het handmatige productieproces.

Het ontwerp van deze brievenbus;
Vintage design bewerkt met oud goudkleurig postlogo op de klep en een mooi wapen op het deurtje. De klep klapt naar binnen waardoor de post (als hij er helemaal in gestopt wordt) te allen tijde droog blijft

Wat ontvangt u er wel en niet bij;
* Wel; twee sleuteltjes
* Niet; bevestigingsmateriaal. Schroeven voldoen hier. Dit omdat als het deurtje geopend de gaten in de achterplaat door middel van drie schroeven aan de muur / schutting bevestigd kunnen worden. Het benodigde bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd omdat het geheel afhankelijk is van het materiaal waaraan hij bevestigd wordt (hout, steen etc) en de dikte daarvan.

Onderhoud;
Wij raden aan deze brievenbussen regelmatig met een lichte natuurlijke oliesoort op een zachte doek te behandelen. Dan blijft de karakteristieke uitstraling optimaal behouden en heeft u jarenlang plezier van uw blikvanger. Gebruik nooit schuurmiddelen of schoonmaakproducten op dit authentieke product.

Toch schade?
Gietijzer is een authentiek product en daardoor kwetsbaarder dan ander materiaal. Na oppervlakte beschadiging van de coating kan door weersinvloeden roestvorming optreden. In kustgebieden wordt dit proces versneld. Wij raden aan beschadigingen direct aan te tippen met speciale smeedijzer verf.

Tot slot;
Deze goedkope brievenbus kopen levert een echte blikvanger voor uw woning op.

Eigenschappen

Plaatsing Wandmontage
Stijl Klassiek
Materiaal Gietijzer
Afmetingen 31,5 x 9,5 x 45 cm (lxbxh)
Gewicht 3,9 kg
Kleur groen
Artikelnummer nvt
Type brievenbus Wandbrievenbus

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews