Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - vintage look- 31.5 x 9.5 x 45 cm - bruin Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - vintage look- 31.5 x 9.5 x 45 cm - bruin Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - vintage look- 31.5 x 9.5 x 45 cm - bruin

Gietijzeren brievenbus - aluminium - wandbrievenbus - vintage look- 31.5 x 9.5 x 45 cm - bruin

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: MadDeco| Barcode: 8719831570003

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
HGH woon
HGH woondecoratie
Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis € 97.50 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Mooie brievenbus van gecoat gietijzer / aluminium. De kleur is mat bruin en staat mooi bij een klassiek ingericht huis of een tuin met veel gietijzeren producten. Omdat het hier een wandbrievenbus betreft is hij zeer geschikt voor bevestiging aan de muur of schutting

Afmetingen;
Deze brievenbus heeft de volgende maten:
* 31.5 centimeter lang
* 9.5 centimeter breed
* 45 centimeter hoog.
Hij is hierdoor zeer geschikt voor huizen waar men regelmatig grotere enveloppen (van A4 formaat) ontvangt. De kleinere brievenbussen zijn hiervoor vaak minder geschikt en (belangrijke) post wordt dan vaak dubbel gevouwen.

Materiaal;
Gebruikt materiaal is aluminium / gecoat gietijzer.

Het ontwerp van deze brievenbus;
Vintage design bewerkt met oud goudkleurig postlogo op de klep en een mooi wapen op het deurtje. De klep klapt naar binnen waardoor de post (als hij er helemaal in gestopt wordt) te allen tijde droog blijft

Wat ontvangt u er wel en niet bij;
* Wel; twee sleuteltjes
* Niet; bevestigingsmateriaal. Schroeven voldoen hier. Dit omdat als het deurtje geopend de gaten in de achterplaat door middel van drie schroeven aan de muur / schutting bevestigd kunnen worden. Het benodigde bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd omdat het geheel afhankelijk is van het materiaal waaraan hij bevestigd wordt (hout, steen etc) en de dikte daarvan.

Onderhoud;
Wij raden aan deze brievenbussen regelmatig met een lichte natuurlijke oliesoort op een zachte doek te behandelen. Dan blijft de karakteristieke uitstraling optimaal behouden en heeft u jarenlang plezier van uw blikvanger. Gebruik nooit schuurmiddelen of schoonmaakproducten op dit authentieke product.

Toch schade?
Gietijzer is een authentiek product en daardoor kwetsbaarder dan ander materiaal. Na oppervlakte beschadiging van de coating kan door weersinvloeden roestvorming optreden. In kustgebieden wordt dit proces versneld. Wij raden aan beschadigingen direct aan te tippen met speciale smeedijzer verf.

Tot slot;
Deze goedkope brievenbus kopen levert een echte blikvanger voor uw woning op.

Eigenschappen

Plaatsing Wandmontage
Stijl Klassiek
Materiaal Gietijzer
Afmetingen 31,5 x 9,5 x 45 cm (lxbxh)
Gewicht 3,9 kg
Kleur Bruin
Artikelnummer 0003
Type brievenbus Wandbrievenbus

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews