Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Brievenbus Modena RVS Brievenbus Modena RVS

Brievenbus Modena RVS

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Burg Wächter| Barcode: 4003482017401

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Vepa Bin
Vepa Bins Groothandel B.V.
Nu besteld, dinsdag in huis € 100.47 Bekijk »
Begin.nl
Begin.nl
1 - 2 weken € 101.19 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Burgwachter Modena is een elegante brievenbus met bollende buik. De brievenbus is ontworpen en gefabriceerd in Duitsland. U mag bij deze brievenbus dan ook uitgaan van Duitse degelijkheid.

De inworpklep van de Modena bevindt zich aan de bovenzijde. De brievenbus voldoet aan de eisen van Postnl en wordt geleverd met montage materiaal en een extra reservesleuteltje. Deze muurbrievenbus kan eenvoudig aan een wand worden bevestigd. Wilt u de Modena liever op statief? Geen probleem. Modena brievenbussen passen perfect aan de universele brievenbuspalen van Burgwachter.

Specificaties:
-brievenbus: • hoogte 335 mm • breedte 360 mm • diepte 127 mm
-sleuf: • breedte 325 mm • hoogte 33 mm
- Merk: Burgwachter
- Materiaal: RVS
- Afmeting BxHxD: 360x335x127 mm
- Inworp BxD: 325x33 mm
- Montage materiaal: Ja
- Sleutels: 2 stuks
- Garantie: 2 jaar

Deze brievenbus is gemaakt van hoogwaardig RVS. Een hoogwaardig RVS dat niet zal gaan roesten. Wel kunnen er door invloeden van buitenaf (daarbij moet u denken aan ijzerhoudend sproeiwater, laswerkzaamheden in de nabije omgeving, pekel, uitlaatgassen, maritieme omgeving, industriële omgeving) een besmetting voorkomen op het oppervlak. Dit zal gaan meeroesten, en besmettings corrosie of een bruine aanslag veroorzaken. Het RVS van deze brievenbus zelf roest dus niet. Zaak is wel dat mocht u dit constateren u dit zo snel mogelijk verwijderd om onherstelbare schade te voorkomen. Laat RVS dus nooit in contact komen met andere staalhoudende materialen, dus zeker geen staalwol of hamer gebruiken om eventuele roestaanslag te verwijderen.

RVS is in principe onderhoudsvrij. Dit wil niet zeggen dat er geen onderhoud nodig is. Met een gewoon sopje en een zachte spons of doek in de structuurrichting afdoen. Zorg ervoor dat u eerst de brievenbus afspoelt om beschadigingen door zandkorrels, vuil etc. die zich op uw brievenbus kunnen bevinden te voorkomen. Tevens kunt u hierna uw brievenbus behandelen met een rvs-cleaner/polisher om het uiterlijk weer optimaal tot zijn recht te laten komen.

Eigenschappen

Stijl Modern
Afmetingen 36 x 33,5 cm (bxh)
Kleur rvs
Artikelnummer Avantius
Type brievenbus Wandbrievenbus

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews